O nas

Več kot 25 let izkušenj

Računovodski servis Diana sem ustanovila leta 1995 in tako začela svojo poslovno pot na področju računovodstva, poslovnega, davčnega in finančnega svetovanja in revizije. Svojo prepoznavnost želim širiti s kvalitetnimi, hitrimi in cenovno dostopnimi storitvami s pomočjo najsodobnejših informacijskih tehnologij.

S svojimi storitvami se poskušam prilagoditi vsakemu uporabniku glede na njegovo specifičnost poslovnega procesa in njegove poslovne zahteve. S tem poskušam zagotavljati prave informacije ob pravem trenutku in s tem olajšati še tako težke poslovne odločitve, prihraniti čas in denar.

ZAPOSLENI

Skupno do najboljših rešitev za vas


Ob sebi imam ekipo z vrednotami, kot so ustvarjalnost in kompetentnost, zaupanje strank, odgovornost do družbe in okolja, ohranjanje zasebnosti, svobodomiselnost posameznika, solidarnost in strpnost v skupini.


KONTAKT

Računovodske storitve in svetovanje

Pri nas vodimo dvostavno računovodstvo in poslovne knjige za pravne osebe kot so družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.), samostojne podjetnike (s.p.), javne in zasebne zavode, komanditne družbe (k.d.), družbe z neomejeno odgovornostjo (d.n.o.), društva.


KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.