Storitve

Več kot 25 let izkušenj

Za potrebe naših strank nudimo svetovanje na davčnem, finančnem in poslovnem področju.

Davčno svetovanje

Davčno svetovanje za potrebe naših strank zajema kar nekaj področij za domači ali mednarodni davčni sistem.

Domače davčno svetovanje zajema davek na dodano vrednost, davek od dohodka pravnih oseb, dohodnino, preventivne davčne preglede, svetovanje glede davčnih vidikov poslovnih transakcij in načrtovanje davkov.

Mednarodno davčno svetovanje pa vključuje svetovanje pri mednarodnih poslovnih transakcijah, svetovanje glede transfernih cen in oblikovanja potrebne dokumentacije, svetovanje tujim fizičnim osebam, ki poslujejo v Sloveniji.


Finančno svetovanje

Finančno svetovanje našim strankam zajema skrbne preglede poslovanja za določeno obdobje, finančno optimizacijo v podjetju, področje prevzema in združevanja podjetij, izdelavo študij ekonomske upravičenosti, glede vrednotenja podjetja, pripravimo pa lahko tudi finančne projekcija za podjetje.


Poslovno svetovanje

Poslovno svetovanje zajema podroben pregled poslovanja podjetja za vse poslovne procese, optimizacijo stroškov nabave, optimizacijo poslovanja, širšo, celostno rešitev pa se lahko pripravi z združenjem ostalih svetovalnih storitev.

ZAPOSLENI

Skupno do najboljših rešitev za vas


Ob sebi imam ekipo z vrednotami, kot so ustvarjalnost in kompetentnost, zaupanje strank, odgovornost do družbe in okolja, ohranjanje zasebnosti, svobodomiselnost posameznika, solidarnost in strpnost v skupini.


KONTAKT

Računovodske storitve in svetovanje

Pri nas vodimo dvostavno računovodstvo in poslovne knjige za pravne osebe kot so družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.), samostojne podjetnike (s.p.), javne in zasebne zavode, komanditne družbe (k.d.), družbe z neomejeno odgovornostjo (d.n.o.), društva.

KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.